De centrale sierra’s van Argentinië

Maak tijdens uw rondreis door Argentinië een stop in Cordoba

De provincie staat bekend om twee landschappen: de Sierra’s en de Pampa’s. In de omgeving van Cordoba vindt u heuvels, dalen en berglandschappen. Voor een romantisch avondje kunt u in het stadje Carlos Paz dat 30km van Cordoba ligt, ’s nachts genieten van een prachtige sterrenhemel. Als u heerlijk wilt ontspannen tijdens uw vakantie kunt u dat ongestoord doen in de Sierra’s rondom Cordoba. Als u reist naar het westen van Cordoba kunt u genieten van een prachtige rotsachtige landschap Pampa de Achale.

Tijdens uw vakantie kunt u reizen naar de provincie San Luis. Hier vind u stuwmeren, dalen, zoutvlaktes, meertjes en bergketens in het noorden. Verder kunt u een bezoek brengen aan het natuurpark Los Papagayos, hier groeit een zeldzame palmsoort waar veel papegaaien op af komen.

Het beste seizoen om Cordoba te bezoeken is het hele jaar door. Er heerst een gematigd klimaat en de lucht in de omgeving is goed voor de gezondheid.

Kijk voort een rondreis, waarin ook Córdoba wordt bezocht op www.rondreis-argentinie.nl

Dit bericht werd geplaatst in rondreis, vakantie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s