Buenos Aires en de Pampa’s

Rondreis naar Buenos Aires
Als u rondreist door Argentinië, kunt u niet om Buenos Aires heen. De verschillende wijken in Buenos Aires zijn elk op zich een bezoek waard. De tangowijken, waar nog steeds tango op straat, in tangoscholen en tijdens ‘milonga’s’ gedanst wordt is een goed voorbeeld waarom.

Rondreizen over de Pampa’s
In deze regio staan de pampa’s, met eindeloze grasvlakten waar runderen grazen en gaucho’s in de weer zijn met paarden en koeien. U kunt verblijven in één van de estancia’s waar u als gast het echte ‘Pampa-leven’ leeft, met een Gaucho spektakel en natuurlijk lekker eten zoals Asado: het nationale vleesgerecht van Argentinië.

Badplaatsen bij Mar del Plata
De vlakke pampa’s bestaan ook uit een strook badplaatsen langs de kust van de Atlantische oceaan. In Mar del Plata,  Pinamar en Cariló  bevinden zich verschillende stranden.

Tenslotte biedt de Pampa nog het laaggebergte bij Tandil en Sierra de la Ventana, waar u prachtig kunt wandelen in de natuur of avontuurlijke excursies kunt maken tijdens uw rondreis Argentinië

Dit bericht werd geplaatst in Patagonië en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s